За нас

Здравейте, приятели!

Радваме се, че ни посетихте и се надяваме  да усетите атмосферата на Вълшебство и Любов, създадена специално за Вас и Вашите близки. Вече 11-та година имаме шанса да предлагаме своите идеи и да помагаме на онези влюбени сърца, желаещи да скрепят любовта си с мечтаното бракосъчетание. Всяко тържество е уникално и има нужда от шлифоване, за да грейне като Диамант, пленяващ с красота и блясък всички присъстващи. Създателите на Вашата приказка сте Вие, а за нас ще бъде чест да сме част от екипа, с който ще осъществите и изживеете този неповторим миг!

Предлагаме цялостна организация на Вашето тържество – сватба, рожден ден, фирмено или частно парти, както и аранжиране на ресторанти и хотели за новогодишни празници и други поводи. Фирмата организира празнични събития не само в Бургас и областта, но и в цялата страна.

Всяка празнична организация изисква професионално планиране и изпълнение, а за това се грижи нашият екип от висококвалифицирани сватбени консултанти, модни дизайнери, аранжори, майстори в балонирането и др.

Приоритет за нас е да обръщаме персонално внимание на всеки наш клиент от първата среща до перфектно организирания специален ден, защото сме убедени, че всеки празник трябва да е уникален.

Сватбена агенция "Диаманти Бургас"