Радваме се, че ни посетихте и искрено се надяваме  да усетите приказната атмосфера на Вълшебство и Любов, създадена специално за Вас и Вашите близки. Сватбена агенция „Диаманти”- гр. Бургас вече  15-та година с удоволствие осъществява своите идеи и сбъдва мечтите на онези влюбени сърца, желаещи да скрепят любовта си с бленуваното бракосъчетание. Всяко тържество е уникално и скъпоценно и точно затова има нужда от шлифоване, за да грейне като Диамант, пленяващ с красота и блясък всички присъстващи. Създателите на Вашата приказка сте Вие, а за нас ще бъде чест да сме част от екипа, с който ще осъществите и изживеете този неповторим миг!

   Сватбена агенция „Диаманти”- гр. Бургас предлага цялостна организация на Вашето тържество – сватба, рожден ден, фирмено или частно парти, както и аранжиране на ресторанти и хотели за новогодишни празници и други поводи. Фирмата организира празнични събития не само в Бургас и областта, но и в цялата страна.

  

Всяка празнична организация изисква професионално планиране и изпълнение, а за това с удоволствие се грижи нашият екип.

    Приоритет за нас е да обръщаме персонално внимание на всеки наш клиент от първата среща до перфектно организирания специален ден, защото сме убедени, че всеки празник трябва да е уникален.